Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde Liigu vaegnägijate bloki juurde

Toiduhügieeni 5 AK H koolitus, baaskoolitus

1. Koolitaja andmed

Koolitaja andmed

Asutuse nimi:

Koolituse tutvustus

Eesmärk: Koolituse lõpuks on osaleja saanud teadmisi ja meelde tuletanud toiduhügieeni põhitõed.

Õpiväljundid: Koolituse lõpuks on osaleja kursis, millised on ohud, kuidas kaitsta toitu ohu eest, kuidas ta saab oma ülesannete ulatuses toiduhügieeni tagada.

Sihtgrupp: Toidukäitleja, toitu käitleva ettevõttega seotud isikud, lasteaiakasvatajad, kokad, kokaabid, ettekandjad, stjuuardessid; restorani-kohvikutöötajad, kes peavad oskama andma toidualast teavet jt.

Kontakt

Kontakt:
Annika Gorelova
Kontakttelefon:
+37258501235
E-post:
info [ä] greenclean [dot] ee

2. Koolitus

Koolituse andmed

Koolituse nimi eesti keeles
Toiduhügieeni 5 AK H koolitus, baaskoolitus
Õppesuund
Tootmine ja töötlemine
Õppekavarühm
Toiduainete töötlemine

Koolitus

Koolituse tase:
algtase
Koolituse keel:
eesti keel
Veebikoolitus
Jah
Õppe kogumaht:
5 akadeemilist tundi
Auditoorse ja praktilise töö maht:
5 akadeemilist tundi
Maksumus käibemaksuga:
7.80 EUR
Otsetee link koolituse infole
Koolitus lõpeb õpiväljundite hindamisega
Jah
Ligipääs liikumispuudega inimesele
jah

Toimumisajad

12-2021

 

Bänner viib meie töötukassa lehele, kus saate tutvuda Töötukassa tööpakkumistega Bännerile klikates jõuate Tripodi kutsetesti tegemise lehele Bännerile klõpsates jõuate tööta ja õpi veebilehele Bännerile klõpsates jõuate Minukarjäär veebilehele Bänner viib veebivormile, kus saate esitada küsimuse töötukassa karjäärispetsialistile  

 

Kontaktid

Töötukassa bürood

E-post: info [ä] tootukassa [dot] ee
Töötukassa e-posti aadressidele saab saata maksimaalselt 10 MB mahuga e-kirju.

Skype: tootukassa

Infotelefon: 15501; 669 6513
(E-N 8.30-16.45; R 8.30-15.30, kuu viimasel reedel 8.30-12.30)