Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde Liigu vaegnägijate bloki juurde

Toiduhügieeni 5 AK H koolitus (eesti keeles)

1. Koolitaja andmed

Koolitaja andmed

Asutuse nimi:
Aadress:
Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Kadaka tee 44a, II korrus, ruum nr. 11, 12915
Registrikood:
11530451

Koolituse tutvustus

Algus: 10.00
Koolituse kestus: 5 AK H, sisaldab kohvipausi

Käsitletavad teemad:
• HACCP ja mõisted, toiduhügieeni põhimõtted
• toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid
• toidu saastumise ohtude analüüs
• toidu saastumise riskide hindamine
• kriitiliste kontrollpunktide (KKP) määramine toidukäitlemisettapidel
• kriitiliste piirväärtuste kehtestamine kriitilistes kontrollpunktides
• enesekontrollisüsteemi tugiprogramm kriitiliste piirväärtuste ohjamiseks
• enesekontrollisüsteemi plaani koostamine 7 põhimõtte järgi
• enesekontrollisüsteemi ettevõttesisene auditeerimine
• enesekontrolliplaani koostamine vastavalt Veterinaar- ja Toiduameti juhistele; majandustegevusteade ja tegevusluba;
• toidualane teave, toitumisalane teave, märgistamine
• suund 1: kui osaleb tootja, läbitakse paralleelselt punktid: asendiplaan, ruumide plaan, enesekontrolli töörühm, tootekirjelduse koostamine, tehnoloogiline skeem, tootmisprotsessi etappide lühikirjeldused, ohtude väljaselgitamine, ennetavate tegevuste määramine, kriitiliste punktide kontroll, seiremeetodid, korrigeerivad tegevused ja registreerimine, vedu ja veovahendid, puhastamine ja desinfitseerimine, kahjurite tõrje, jäätmete kogumine ja äravedamine, joogivesi ja laboratoorsed uuringud, töötajate tervislik seisund ja isiklik hügieen, töötajate koolitus, mittekvaliteetsest toodangust teavitamine ja tagastamise korraldamine, kirjalike materjalide (dokumentatsiooni) koostamine ja säilitamine, enesekontrollisüsteemi perioodilise ülevaatuse kord (audit)
• suund 2: kui osaleb toitlustusettevõte, kauplus, lastehoiuasutus jt käitleja, läbitakse paralleelselt punktid: eeltingimuste programm ja HACCP põhimõtted vastavalt enesekontrolliplaani koostamise juhendile SIIN (teid suunatakse VTA kodueleheküljele) või kaupluse hügieenitavajuhendile SIIN (teid suunatakse Kaupmeeste Liidu koduleheküljele).

Kontakt

Kontakt:
Annika Gorelova
Kontakttelefon:
+372 58 50 1235
E-post:
info@greenclean.ee

2. Koolitus

Koolituse andmed

Koolituse nimi
Toiduhügieeni 5 AK H koolitus (eesti keeles)
Õppesuund
Hügieen ja töötervishoid
Õpperühm
Töötervishoid ja -kaitse

Toimumiskoha aadress

Aadress
Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Kadaka tee 44a, Ruum: 11
Korrus: 2, 12915
Asukoha lisainfo
Ruum: 11
Korrus: 2

Koolitus

Koolituse tase:
algtase
Koolituse keel:
eesti
E-õpe
Ei
Õppe kogumaht:
5 akadeemilist tundi
Auditoorse ja praktilise töö maht:
5 akadeemilist tundi
Maksumus käibemaksuga:
24.00 EUR
Koolitus lõpeb õpiväljundite hindamisega
Jah
Ligipääs liikumispuudega inimesele
ei

Toimumisajad

30-11-2017
Lektor:
GREENCLEAN OÜ
  • e-töötukassa kaudu registreerimine on lõppenud

08-12-2017
Lektor:
GREENCLEAN OÜ
Algus 10.00
  • e-töötukassa kaudu registreerimine on lõppenud

 

Bännerile klikates jõuate Tripodi kutsetesti tegemise lehele Bännerile klõpsates jõuate tööta ja õpi veebilehele Klõps pildil viib uue eakuse rahvakogu 16.11 toimuva seminari lehele Bänner viib veebivormile, kus saate esitada küsimuse töötukassa karjäärinõustajale Bännerile klikates jõuate tööelu.ee veebilehele

Kontaktid

Töötukassa bürood

E-post: info@tootukassa.ee
Töötukassa e-posti aadressidele saab saata maksimaalselt 10 MB mahuga e-kirju.

Skype: tootukassa

Infotelefon: 15501; 669 6513
(E-N 8.30-16.45; R 8.30-15.30)

logo_eures01.png