Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde Liigu vaegnägijate bloki juurde

Toiduhügieeni 24 AK H koolitus, väljaõpe

1. Koolitaja andmed

Koolitaja andmed

Asutuse nimi:

Koolituse tutvustus

Tegemist on täiskasvanute keskastme täiendkoolitusega, kus valmistutakse osalejaid ette edasi koolitama oma meeskonda ettevõttesiseselt.

Sihtgrupp: toidukäitlemisettevõtte enesekontrolliplaani ja/ või hügieeni järgimise eest vastutavad isikud, personalijuhid, ettevõttes seirete läiviijad; need,kes peavad õpetama oma töötajaid andma edasi toidualast teavet; jt.

Eesmärk: Tegemist on täiskasvanute keskastme täiendkoolitusega, kus valmistutakse osalejaid ette edasi koolitama oma meeskonda ettevõttesiseselt.

Vastavus: Toiduseadus; Euroopa Pardlamendi ja Euroopa Nõukogu määrusega nr 852/ 2004 (29.02.2004) toiduainete hügieeni kohta.

Uus: Toidualane teave, toitumisalane teave, märgistamine.

Koolituse läbinule väljastatakse vastav sertifikaat.

Käsitletavad teemad:

1) toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted;

2) toiduhügieen ja mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;

3) toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid ja kuidas selgitada töötajatele;

4) toidu saastumine ja toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja kuidas töötajad saavad neid vältida;

5) toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll ja kuidas töötajatele selgitada;

6) käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;

7) toiduhügieen ja puhastamine ja desinfitseerimine ning töötajate juhendamine;

8) toiduhügieen ja kahjuritõrje;

9) toiduhügieen ja isiklik hügieen;

10) enesekontrolli süsteemi (HACCP) põhimõtted ja seire;

11) toitu käsitlevad õigusaktid;

12) toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele;

13) toidualane teave, toitumisalane teave, märgistamine;

14) test.

Koolituse kestus: 24 AK H, sisaldab kohvipause

Lugeja: Greenclean OÜ/ külalisesineja*

Materjal: koolitusel osalenu saab metoodilise materjali

Kontakt

Kontakt:
Annika Gorelova
Kontakttelefon:
6700184
E-post:
info@greenclean.ee

2. Koolitus

Koolituse andmed

Koolituse nimi
Toiduhügieeni 24 AK H koolitus, väljaõpe
Õppesuund
Isikuteenindus
Õpperühm
Majutamine ja toitlustamine

Toimumiskoha aadress

Aadress
Harju maakond, Tallinn, Mustamäe linnaosa, Kadaka tee 44a, ruum 11, 12915
Asukoha lisainfo
ruum 11

Koolitus

Koolituse tase:
edasijõudnutele
Koolituse keel:
eesti keel
E-õpe
Ei
Õppe kogumaht:
24 akadeemilist tundi
Auditoorse ja praktilise töö maht:
24 akadeemilist tundi
Maksumus käibemaksuga:
238.80 EUR
Koolitus lõpeb õpiväljundite hindamisega
Jah
Ligipääs liikumispuudega inimesele
jah

Toimumisajad

15-01-2018 - 16-01-2018
Lektor:
GREENCLEAN OÜ
Algus mõlemal päeval 10.00
  • e-töötukassa kaudu registreerimine on lõppenud

06-02-2018 - 07-02-2018
Lektor:
GREENCLEAN OÜ
Algus mõlemal päeval kell 10.00

 

Bännerile klikates jõuate Tripodi kutsetesti tegemise lehele Bännerile klõpsates jõuate tööta ja õpi veebilehele Bännerile klõpsates jõuate Minukarjäär veebilehele Bänner viib veebivormile, kus saate esitada küsimuse töötukassa karjäärinõustajale Bännerile klikates jõuate tööelu.ee veebilehele

Kontaktid

Töötukassa bürood

E-post: info@tootukassa.ee
Töötukassa e-posti aadressidele saab saata maksimaalselt 10 MB mahuga e-kirju.

Skype: tootukassa

Infotelefon: 15501; 669 6513
(E-N 8.30-16.45; R 8.30-15.30)

logo_eures01.png