Liigu sisu juurde Liigu peamenüü juurde Liigu vaegnägijate bloki juurde

Elisa pressiteade: pakume registreeritud töötutele soodsamat paketti

Prindi

Lisatud 16.02.2010 | Uuendatud 06.05.2010

Esmaspäevast, 15. veebruarist saavad end Töötukassas töötuna arvele võtnud inimesed liituda Elisa esindustes Elisa Abipaketiga, kus töötu saab ka midagi maksmata olla Elisa lepinguline klient.

Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu sõnul on tänase majandusolukorra tagajärjel ühiskonnas tekkinud grupp inimesi, kes vajavad sideteenuste kasutamisel erilahendust. â??Meil on ühiskonnas rohkem kui 100 000 töötut, kes sideteenuste kasutamisel ei soovi maksta kuutasu ega miinimumarvetasu ehk ei soovi võtta püsivaid kohustusi,â?? ütles Andrus Hiiepuu.

Töötukassa avalike suhete juhi Erko Vanatalu sõnul on kõik algatused, mis toetavad inimeste tööotsinguid, teretulnud.

Seni oli turul kliendile parimaks lahenduseks kõnekaart, kuid nüüd on Elisa turule toonud paketi, mis annab kõnekaardi eelised ning võimaldab lisaks stabiilset lepingulist suhet. Elisa Abipaketis ei ole kuu- ega miinimumarvetasu ning puudub ka kõnealustustasu. Lisaks saab klient alles jätta oma praeguse mobiilinumbri.

â??Abipakett on tööd otsivale inimesele mõeldud igasuguse rahalise riskita sidelahendus â?? inimene on kõigile kättesaadav omamata mingeid rahalisi kohustusi ning samas saab ta teha ka hädapäraseid väljuvaid kõnesid,â?? selgitas Andrus Hiiepuu.

Püsikohustuste puudumine ja sekundipõhine hinnaarvestus teevad kõneminutihinna oluliselt soodsamaks. 30 sekundit rääkimist Elisa Abipaketis maksab alla 80 sendi minutis ning põhiline eelis on see, et saad püsikohustusi omamata ise valida, kas helistad välja või mitte.
Andrus Hiiepuu sõnul on pakett mõeldud inimestele, kes on hetkel töötud, kuid otsivad aktiivselt tööd. â??Tööotsingutel on vajadus säilitada oma olemasolev number ning olla kättesaadav vägagi suur ning samuti tuleb aeg-ajal teha väljuvaid kõnesid. Seda näiteks tööpakkumiste korral,â?? ütles Andrus Hiiepuu.

Elisa Abipaketiga saab liituda igas Elisa 23 esinduses üle kogu Eesti.

Info Elisa Abipaketi kohta: http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Teenused/403/Elisa-Abipakett.

Lisateave:
Andrus Hiiepuu, Elisa Eesti juhatuse liige
andrus.hiiepuu[at]elisa.ee, tel +372 5656 5646

Marika Raiski, Elisa suhtekorraldusjuht
marika.raiski[at]elisa.ee, tel +372 5657 5777

Bännerile klikates jõuate Tripodi kutsetesti tegemise lehele Bännerile klõpsates jõuate tööta ja õpi veebilehele Bännerile klõpsates jõuate Minukarjäär veebilehele Bänner viib veebivormile, kus saate esitada küsimuse töötukassa karjäärinõustajale Bännerile klikates jõuate ajutiste töökohtade keskkonda.

Kontaktid

Töötukassa bürood

E-post: info@tootukassa.ee
Töötukassa e-posti aadressidele saab saata maksimaalselt 10 MB mahuga e-kirju.

Skype: tootukassa

Infotelefon: 15501; 669 6513
(E-N 8.30-16.45; R 8.30-15.30, kuu viimasel reedel 8.30-12.30)